; This is for you
Sunday, October 16, 2011 | 8:44 AM | 1 comments

Aku pun tak tau nak cakap macam mana. Kau dah sakitkan hati aku, tapi aku masih suka kau? Seriously, boy? Okay, dulu aku rasa aku pun sakitkan hati kau sebab tolak kau. Tapi sekarang aku dah ikhlas and then kau buat dunno jahh? Takde respon langsung lepas aku bagitau aku suka kau? Weh, payah kau tau tak sorang perempuan nak cakap "aku suka kau" dekat orang yang dia suka, walaupun cuma 3 perkataan je :(

Aku dah memang lama suka kau. Tapi aku simpan je, aku tak nak sesiapa tau. Kawan aku suka kau pun, aku buat-buat happy je padahal dalam hati macam nak gila. Aku tau kalau aku cakap, cuma ada 2 benda je yang keluar. Sama ada ya atau tak. Dan jawapannya, ........err kau tak jawab pun -.-

Okay fine. Aku tak nak ingat pun pasal tu. Tapi kalau URL blog aku TERkantoii dan engkau TERbaca entri ni, aku harap kau faham lol. Heheh, okay dah cerita tamat :)

Btw, nak tau tak siapa crush aku tu? Dipersilakan untuk scroll ke bawah :

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Hahah, you jelly? XD

Labels:

Freebies : Gradient Background
Saturday, October 15, 2011 | 9:44 PM | 0 comments

Heheh, akhirnya aku dapat buat background sendiri. Tengok tutorial dekat blog Kak Putryy, macam best je. So, cuba cuba lah. Sekali buat, menjadi wohhh seronok gila XD Hah, korang nak tak gradient background ni? Alah, tak payah cakap. Aku memang nak kasi pun lol.


http://4.bp.blogspot.com/-tcncA9b5pMA/TpmL0sar5OI/AAAAAAAAAD8/1cAfiV5VF_E/s1600/bluegradient.png


http://2.bp.blogspot.com/-vHBDLD4JLHQ/TpmL1DbTu7I/AAAAAAAAAEE/PYYR3DIZvfM/s1600/greengradient.png


http://4.bp.blogspot.com/-g9T2trEp8OA/TpmL1i-Y7ZI/AAAAAAAAAEM/QechP5zCB04/s1600/purplegradient.png


http://4.bp.blogspot.com/-3gD2nv65vUE/TpmL2OR7GxI/AAAAAAAAAEU/OO75C_RCi6c/s1600/redgradient.png


http://1.bp.blogspot.com/-3dZ8hvpP5sg/TpmL2fdbuRI/AAAAAAAAAEc/Feg2QRnmBrM/s1600/yellowgradient.png

Siapa dah amik, sila lah comment. Nak color lain ke apa, comment juga. Btw, suka hati korang lah nak credit ke tak. Saya ..... nakk ..... MAKAN XD

Labels:


TITLE SIDEBAR
ISI SIDEBAR